ORIGINE
Κόκκινο κρασί από το Μπορντό
Φρούτο μιας αυστηρής επιλογής από τους οινολόγους μας, το Roumaguet αποτίει φόρο τιμής στην ευγένεια των εδαφών του Μπορντό. Η ονομασία Bordeaux καλύπτει μια έκταση άνω των 40.000 εκταρίων, δηλαδή ολόκληρο το αμπελώνα του Μπορντό. Ο πλούτος των εδαφών και η εγγύτητα του Ατλαντικού Ωκεανού δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή μεγάλων κρασιών.
VINIFICATION
Περιορισμένες αποδόσεις
Παραδοσιακή οινοποίηση που συνδυάζει την αρχαία τέχνη και τις σύγχρονες τεχνολογίες
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
DÉGUSTATION
Το Roumaguet Bordeaux Rouge παρουσιάζει μια όμορφη ρουμπινί απόχρωση, ένα ευχάριστο μπουκέτο με νότες κόκκινων φρούτων και μια πικάντικη νότα. Ο ουρανίσκος είναι απαλός, στρογγυλός και επεκτείνεται σε μια ευχάριστη φρουτώδη επίγευση.
ACCORDS METS & VINS
Το Roumaguet θα είναι ιδανικό ως συνοδευτικό μιας ψητής μπριζόλας, μιας μπλανκέτας μοσχαριού ή ακόμη και σε τάρτες με κόκκινα φρούτα.
Σερβίρετε μεταξύ 16° και 18°C.
Il SANGIOVESE TRE PAPI IGT CL. 75 è un vino eccellente realizzato con maestria e cura. Con un alto contenuto di SANGIOVESE, questo vino offre un gusto corposo e complesso, con sentori di frutti rossi e spezie. Perfetto da gustare con i tuoi piatti preferiti, è un'autentica esperienza enologica da non perdere.
Αυτό το νόστιμο Pouilly-Fumé από το Château de Tracy εκφράζει μια απολύτως λαμπερή φρουτώδη γεύση. Μια υπέροχη παλέτα αρωμάτων που είναι χαρακτηριστικά του Sauvignon αναπτύσσεται πραγματικά στο στόμα: εσπεριδοειδή, πράσινο μήλο, ροδάκινο, φραγκοστάφυλο, ακτινίδιο, φρούτο του πάθους, elderberry κ.λπ., η λίστα είναι μεγάλη! Πολύ αρωματικό, μια όμορφη μεταλλικότητα και μεγάλη κομψότητα αναδύονται επίσης από αυτό το κρασί. Δύσκολο να αντισταθείς στη γοητεία του!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό κρασί
Ποικιλίες: 100% Sauvignon
AOC: Pouilly-Fumé
Φυλάξτε: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2032
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C
Σχόλιο
Το Château d'Arcins είναι σήμερα ένα από τα παλαιότερα κτήματα του Haut-Médoc, που ιδρύθηκε από τον Τάγμα των Ιπποτών του Ναού τον 14ο αιώνα. Ο θρύλος φαίνεται να αποδίδει την προέλευση του ονόματος Arcins στην παρουσία ενός Ιππότη του Άρς σε αυτούς τους τόπους, την εποχή που η κοινότητα φιλοξενούσε μια διοίκηση του Τάγματος της Μάλτας το 1300. Όπως και τα Μεγάλα Κρασιά του Médoc, το αμπέλι επωφελείται από μια φύτευση 9.600 φυτών/εκτάριο και δύο μεγάλες συμπληρωματικές περιοχές (χαλίκια και αργιλώδεις ασβεστόλιθοι).
Γευσιγνωσία
Το στυλ του Château d’Arcins είναι γεμάτο γευστικές στρογγυλότητες. Στη μύτη, απολαμβάνουμε να ανακαλύπτουμε συγκεντρωμένα αρώματα κόκκινων φρούτων, μπαχαρικών που τονίζονται από αρώματα φλούδας πορτοκαλιού. Οι γεύσεις είναι αρμονικά συνδυασμένες, αφήνοντας χώρο σε ένα σώμα που γίνεται πλούσιο, στη συνέχεια ζεστό και τελικά δομημένο. Αυτό το κρασί με όμορφη έκταση ταιριάζει τέλεια με το terroir του Médoc.
Ποικιλίες: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%)
Παραγωγός: Chateaux Castel à Arcins (33460)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2018
Ιστορία: Επανακτημένο από την οικογένεια Sartorius-Barton, αυτός ο οίνος από το Moulis en Médoc γνωρίζει μια δυναμική αναγέννηση. Ο αμπελώνας 42 εκταρίων διαθέτει έδαφος σε μεγάλο μέρος αργιλώδες-ασβεστολιθικό, ευνοϊκό για την ανάπτυξη του Cabernet-Franc και του Merlot, ενώ μια περιοχή με λεπτό χαλίκι και άμμο επιτρέπει την επίτευξη εξαιρετικής ωρίμανσης του Cabernet Sauvignon.
Ποικιλίες: 47% Merlot, 37% Cabernet Sauvignon, 16% Cabernet Franc
Οινοποίηση: Οινοποίηση κατά τμήματα, θερμορυθμιζόμενη δεξαμενή inox
Ωρίμανση: 12 μήνες σε βαρέλια
Γευσιγνωσία: Αυτός ο πολύ όμορφος δεύτερος οίνος, με ρουμπινί χρώμα, συνδυάζει αρμονικά στη μύτη τα αρώματα των δασικών φρούτων με μια διακριτική αλλά παρούσα ξυλώδη νότα. Οι κομψές τανίνες του και η ευχάριστη υφή του στο στόμα τον καθιστούν πολύ ελκυστικό ήδη από τώρα.
Vin De Savoie Ροζέ - Claude Quenard Et Fils - SAVOIE
Ποσοστό αλκοόλης: 11°
Χρόνος παλαίωσης: 3 χρόνια
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Κτήμα: Claude Quenard et Fils
Ονομασία: Vin de Savoie
Ποικιλία: Gamay Mondeuse
Καλλιέργεια: Βιοδυναμική
Ετικέτα: Ονομασία Προέλευσης Ελεγχόμενη
Φωτεινός και κρυστάλλινος χρωματισμός. Αρώματα φρούτων και λουλουδιών με νότες από γλυκό κυδώνι και αμύγδαλο. Καθαρός, πλούσιος, ο ουρανίσκος είναι δομημένος με μια όμορφη μεταλλική επίγευση.
Φωτεινό ρουμπινί χρώμα. Έχει χαρακτηριστικό, λεπτό αρωματικό άρωμα με μια πολύ ελαφριά υπόνοια βιολέτας. Η γεύση είναι ξηρή, γεμάτη και ελαφρώς βοτανική.
Ποικιλία σταφυλιών: Merlot
Περιοχή: Βενετία
Άγιος Εμιλιόν
Συγκέντρωση :
50 % Merlot - 50% Cabernet Sauvignon
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 10 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Χειρονακτική συγκομιδή, οι σταφίδες απομακρύνονται και στη συνέχεια επιλέγονται με πλυντήριο πυκνότητας. Ακολουθεί μια προζυμωτική κρυά μακροχρόνια εκχύλιση μιας εβδομάδας, και η αλκοολική ζύμωση διάρκειας 10 ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται ανατροπές και πηγή. Μετά την εκροή επιλέγουμε 15 εκατόλιτρα Merlot για ωρίμανση 10 μηνών σε αμφορείς από πηλό 750L.
Οινολόγος :
Θωμάς Ντιουκλό
{"CÉPAGES":"ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ\nSyrah: 80%\nGrenache: 20%\nΒαθμός: 13.5°\n\nVINIFICATION\nΠροερχόμενα από τα καλύτερα αμπελοτόπια μας, οι ποικιλίες συλλέγονται σε πλήρη ωριμότητα, αποραγίζονται, πατιούνται και τοποθετούνται σε δεξαμενές ξεχωριστά για να οινοποιηθούν σε ρυθμιζόμενη θερμοκρασία. Όσο νωρίτερα γίνει η ανάμειξη, τόσο πιο διακριτικά, κομψά και εκλεπτυσμένα θα συγχωνευτούν οι τανίνες του ξύλου.\n\nDEGUSTATION\nΕντυπωσιακό χρώμα έντονου γκρανάτ με βιολετί ανταύγειες. Νότες από μαύρα φρούτα, κεράσια με λικέρ και μαρμελάδα φράουλας, καθώς και μπαχαρικά και βανίλια. Στο στόμα είναι δομημένο με μεταξένιες τανίνες και διαθέτει ευχάριστη φρεσκάδα, που διαρκεί με λεπτότητα και μια ευχάριστη επίγευση.\n\nACCORD METS-VINS\nGardianne de taureau με ρύζι από την περιοχή του Καθάρα. \nCassoulet Languedocien και κρέας σε σάλτσα. \nΗ τυροκομία Xavier προτείνει ένα «Pierre -Percée» ημίξηρο. \nΣερβίρεται ιδανικά στους 16°/17°. \nΑφήστε το να αεριστεί 1 ώρα πριν για την πλήρη έκφρασή του.\n\nContenance (L):0,75\nPoids Brut (kg):1,3"}
Επιλογή που προκύπτει από την επεξεργασία καθαρών σταφυλιών Cannonau.
Μετά από μια ζύμωση με τις φλούδες για περίοδο 15/20 ημερών, ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 12 μήνες, ακολουθούμενη από άλλους 6 μήνες ωρίμανσης σε ξηρές φιάλες.
Έχει φωτεινό ρουμπινί χρώμα με έντονες βιολετί νότες, που προμηνύει φρέσκους αρωματισμούς μεσογειακής βλάστησης, δενδρολίβανο με νότες κόκκινων φρούτων και μούρων, μαρασκίνο και μύρτο συνοδευόμενα από μια πινελιά μπαχαρικών που προέρχονται από την ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Στο στόμα, η θερμή αίσθηση ακολουθείται από σημαντική φρεσκάδα, έντονη αλμυρότητα και κομψή ταννικότητα, που συνδυάζονται όμορφα στη μαλακή και βελούδινη δομή. Καλή ένταση και διάρκεια.
Η Atha Ruja ταιριάζει με ημι-σκληρά τυριά μέτριας έντασης, γευστικά αλλαντικά και πιάτα από κόκκινα κρέατα μέτριας δομής, ψητά και θηράματα.
ΤΕΡΡΟΥΑ & ΚΤΗΜΑ
Αμμώδης μαρμαρυγία και κοβάλτιο, πετρώδες έδαφος.
Μεσογειακό κλίμα, επηρεασμένο από τον άνεμο Μιστράλ.
Βιολογικός αμπελώνας κοντά στο χωριό Βισάν.
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Γκρενάς 85%
Μουρβιέδρε 10%
Σιρά 5%
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Χειρονακτική συγκομιδή, μερικώς αποσπασμένα.
Μακράνωση περίπου 2 εβδομάδες.
Πλήρης ωρίμανση σε δεξαμενές πάνω σε λεπτά οινολάσπης πριν την εμφιάλωση (μη φιλτραρισμένο).
ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
Αυτό το κρασί έχει μια κομψή ρουμπινί-μωβ απόχρωση. Η μύτη του αποκαλύπτει αρώματα
μαύρης σταφίδας και κερασιού.
Η γεύση είναι καλά ισορροπημένη με γεμάτους τανίνες και νότες μαύρων φρούτων
και γλυκόριζας.
Εξαιρετική συνοδεία με μεσογειακά πιάτα, λευκά κρέατα, ελαφρώς καρυκευμένα
φαγητά (π.χ. παέγια ή κάρυ) και κόκκινα κρέατα.
Ποικιλία: 100% Chenin blanc
Τερέν: Ο αμπελώνας μας βρίσκεται στα όρια της θαλάσσιας και της ηπειρωτικής επιρροής. Πολλές γεωλογικές ανωμαλίες έχουν διαμορφώσει το τουρονιανό ασβεστόλιθο (Tuffeau).
Οινοποίηση: Παρακολούθηση της ωρίμανσης και εκπόνηση σχεδίου συγκομιδής, Μηχανική συγκομιδή ακολουθούμενη από πίεση σε πνευματικό πιεστήριο για χαμηλή πίεση. Απολάσπηση - Καθημερινή παρακολούθηση της ζύμωσης - Έλεγχος θερμοκρασιών στους 16° C - Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης με ανακάτεμα - Μεταγγίσεις - Φιλτράρισμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε μικροοργανισμούς κατά την εμφιάλωση.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Εκφραστικός, λευκοί καρποί, πράσινο μήλο και νότες εσπεριδοειδών. Μια φρέσκια επίθεση, το στόμα έχει ωραία έκταση με νότες ώριμων φρούτων.
Συνοδεία: Σε τέλεια αρμονία κατά τη διάρκεια των απεριτίφ σας, θα ταιριάξει επίσης με θαλασσινά, κρύες ορεκτικές και πιάτα μακράς μαγειρέματος όπως
Λεπτομέρειες προϊόντος: Για να απολαύσετε ιδανικά αυτό το Prestigieuse Ποτό, προσφέρετε στον εαυτό σας μία από τις συνταγές PRAGEN που διατίθενται δωρεάν για τους πελάτες μας. Αυτό το προϊόν μπορεί να παραδοθεί σε Κουτιά, σε Παλέτες ή σε Κοντέινερ. Οι αγορές Επαγγελματιών και Μεταπωλητών διαχειρίζονται με ειδικές συμβάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε εμπορική συνεργασία. Καμία κατάθεση πώλησης δεν γίνεται αποδεκτή σύμφωνα με τους γενικούς όρους πώλησής μας.
Μέγεθος: Μεγάλη Φιάλη (52cm x 16cm) /150cl
Οι Οινοπαραγωγοί του Ολερόν δεσμεύονται σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους προσέγγιση. Ορισμένοι αμπελουργοί έχουν επιλέξει τη βιολογική γεωργία. Για να τηρήσουν αυτή τη δέσμευση, το οινοποιείο οινοποιεί ξεχωριστά αυτές τις σοδειές για να σας παρουσιάσει τη σειρά «Φυσικά».
Ο ακτέων, το κοχύλι που είναι το σύμβολο αυτής της βιολογικής σειράς, συμβολίζει την αρμονία μεταξύ του ωκεανού, της γης, των ανδρών και των γυναικών που καλλιεργούν αυτόν τον μοναδικό τόπο: το νησί του Ολερόν.
Η εξειδικευμένη επιχείρησή σας για την επαγγελματική αποθήκευση των θησαυρών κρασιού σας. Το Weinklima είναι μια ειδική υπηρεσία της Kälte Klima Technik LACKNER GmbH. Έχουμε εξειδικευτεί στην κατάλληλη αποθήκευση των κρασιών σας. Προσφέρουμε επαγγελματική συμβουλή, επιλεγμένα προϊόντα και τέλεια εγκατάσταση κλιματισμού για κάβες κρασιού. Η εταιρεία μας Kälte Klima Technik LACKNER δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στους τομείς του κλιματισμού και των ψυκτικών εγκαταστάσεων.
Προσφέρουμε μια ποικιλία από διάφορους ψυκτικούς θάλαμους κρασιού. Εδώ θα βρείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα μας.
Βασικά στοιχεία:
1090x661x1987mm
4 ράφια για μπουκάλια σε οριζόντια θέση
680 λίτρα
Σκούρο/ανοιχτό/κόκκινο καρυδιά
- Χρώμα: μια ελκυστική, έντονη κόκκινη-φραουλίτσα με ελαφριές μοβ αποχρώσεις.
- Αρώματα: σύνθετα αρώματα από την παλαίωση, με εξαιρετικά ώριμα κόκκινα φρούτα και λεπτές φρουτώδεις, γαλακτώδεις νότες που προσφέρουν στο κρασί μεγάλη αρωματική κομψότητα.
- Στόμα: ήπιοι τανίνες συνδυάζονται με φρούτο για να προσφέρουν ένα πολύ καλά ισορροπημένο και επίμονο κρασί.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο με αισθητή νότα κερασιού και νότες βανίλιας.
Γεύση: γεμάτο, στρογγυλό με μαλακούς και ισορροπημένους τανίνες.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C.
Συνοδευτικά: εξαιρετικό για να συνοδεύσει ψητά κόκκινων κρεάτων, θηράματα και ωριμασμένα τυριά.
Οινοποίηση: μετά την αποβοστρύχωση των σταφυλιών, ο μούστος παραμένει σε εκχύλιση με τις φλούδες για 6-7 ημέρες σε θερμοκρασία 24-26°C. Με την ολοκλήρωση της μαλακτικής ζύμωσης, ένα μέρος ωριμάζει σε βαρέλια, το άλλο σε ανοξείδωτο χάλυβα.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Συνταγή εποχής που παρασκευάζεται αποκλειστικά μεταξύ τέλους Ιουνίου και αρχής Ιουλίου από φρούτα που προέρχονται από παραγωγή στη Νορμανδία. Με όμορφο ροζ χρώμα, η σοδειά Φρούτα Κόκκινα είναι γευστική και φρουτώδης με νότες από φρέσκες φράουλες και σμέουρα.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Νορμανδία
Ονομασία: Λικέρ με Καλαβδόσο
Χρονιά: 2020
Αλκοόλ: 25°
Περιεκτικότητα: 20cl
Φτιαγμένο με το παραδοσιακό μείγμα Μακαμπέο, Σαρελλό και Παρελλάδα. Αυτή η κάβα παραμένει τουλάχιστον 18 μήνες σε παλαίωση. Είναι φωτεινή, ανοιχτό κίτρινη σε χρώμα, και προσφέρει ένα κομψό άρωμα, σε τέλεια ισορροπία με τις φρουτώδεις νότες. Με πολύ ήπια γεύση, επιτρέπει να εκτιμηθούν οι νότες λευκού φρούτου και μια καλά ενσωματωμένη ανθρακικότητα με ισορροπημένη οξύτητα.
Μέγεθος: 75 cl
Αυτό το κόκκινο κρασί από τη χώρα μπορεί να είναι στα χειμερινά τραπέζια για να συνοδεύσει τα κόκκινα κρέατα σε σάλτσα και στο τέλος του γεύματος με τυρί αγελάδας. Σερβίρετε στους 16°.
Αυτό το κρασί, που παρασκευάζεται από την ποικιλία σταφυλιού Macabeu, προέρχεται από παλιές αμπελιές σε αργιλώδη-αμμώδη εδάφη, που βρίσκεται στους πρόποδες των Albères και της κορυφής Canigou.